Powrót do aktualności i wydarzeń

Aktualności i wydarzenia

2018-03-23 17:00:00
Kolacja degustacyjna i recital Grzegorza Turnaua
Serdecznie zapraszamy na drugą edycję Kolacji degustacyjnej w naszej Winnicy połączoną z recitalem Grzegorza Turnaua
Pierwsza kolacja degustacyjna, którą mieliśmy przyjemność zorganizować w ubiegłym roku, spotkała się z mnóstwem ciepłych komentarzy z Państwa strony oraz licznymi zachętami do kontynuowania przygody z wykwintną kuchnią.

W związku z tym, z przyjemnością informujemy, że 23 marca br. trzech wybitnych szefów kuchni i znakomity cukiernik przygotują kolejną odsłonę siedmiodaniowego menu degustacyjnego, a przygotowane z produktów regionalnych dania serwowane będą w towarzystwie win z naszej winnicy. 

Kreatorami w kuchni będą:
Mariusz Siwak – Hotel Park**** Szczecin
Andrzej Jakomulski – Hotel Leda SPA**** Kołobrzeg
Andrzej Krzymkowski – The Lavender Wine & Kitchen w Dołujach
Przemysław Góral - pomysłodawca i właściciel Pracowni Czekolady w Koszalinie

Dopełnieniem tej ekskluzywnej kolacji degustacyjnej będzie recital Grzegorza Turnaua.

Program wieczoru:
17:00-17:30 - Przyjazd gości i zwiedzanie winiarni
17:30 - Kolacja degustacyjna
20:30 - Recital Grzegorza Turnaua

Rezerwacji zaproszeń na kolację degustacyjną w cenie 450 zł/os można dokonać telefonicznie: +48 91 307 91 31 lub mailowo: kontakt@winnicaturnau.pl

+

Zapisz się do naszego newslettera!

Dowiedz się pierwszy o premierach win
i planowanych wydarzeniach w Winnicy Turnau