Aktualności i wydarzenia
2017-10-06 18:00:00
Kolacja degustacyjna w Winnicy Turnau
Serdecznie – po raz pierwszy w naszej historii – zapraszamy Państwa do Winnicy Turnau na spotkanie z niebanalną, autorską kuchnią opartą o lokalne produkty Pomorza Zachodniego serwowaną przy akompaniamencie win z naszej winnicy.
6 października br. o godz. 18 w sali degustacyjno-koncertowej naszej winiarni czterech wybitnych szefów kuchni przygotuje siedmiodaniowe menu degustacyjne.
Mariusz Siwak (Hotel Park Szczecin), Kris Basznianin (Restauracja AOC Kopenhaga **Michelin), Adam Krzymkowski (The Lavender Wine&Kitchen w Dołujach) i Andrzej Jakomulski (Hotel Leda SPA Kołobrzeg)
zabiorą Państwa w podróż po zmysłowym świecie smaków. Dania zostaną skomponowane z uwzględnieniem specyfiki lokalnych produktów oraz z myślą o naszych winach, które będą ich doskonałym towarzystwem.
Dopełnieniem tej ekskluzywnej kolacji degustacyjnej będzie recital Grzegorza Turnaua.
Bilety zostały wyprzedane.
6 października br. o godz. 18 w sali degustacyjno-koncertowej naszej winiarni czterech wybitnych szefów kuchni przygotuje siedmiodaniowe menu degustacyjne.
Mariusz Siwak (Hotel Park Szczecin), Kris Basznianin (Restauracja AOC Kopenhaga **Michelin), Adam Krzymkowski (The Lavender Wine&Kitchen w Dołujach) i Andrzej Jakomulski (Hotel Leda SPA Kołobrzeg)
zabiorą Państwa w podróż po zmysłowym świecie smaków. Dania zostaną skomponowane z uwzględnieniem specyfiki lokalnych produktów oraz z myślą o naszych winach, które będą ich doskonałym towarzystwem.
Dopełnieniem tej ekskluzywnej kolacji degustacyjnej będzie recital Grzegorza Turnaua.
Bilety zostały wyprzedane.