Powrót do aktualności i wydarzeń

Aktualności i wydarzenia

2018-10-31
Trzecia edycja „Kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau” już za nami!

Trzecia edycja „Kolacji degustacyjnej w Winnicy Turnau” już za nami!

Za wyjątkowe kulinarne przeżycia serdecznie dziękujemy szefom kuchni:

Andrzej Jakomulski – Hotel Leda SPA**** Kołobrzeg
Mariusz Siwak – Hotel Park**** Szczecin
Jacek Krakowiak – Hotel Interferie Medical SPA**** Świnoujście
Adam Krzymkowski – The Lavender Wine & Kitchen
Przemysław Góral – pomysłodawca i właściciel Pracowni Czekolady w Koszalinie

Bez wsparcia wielu partnerów i osób zaangażowanych w organizację Kolacji, ten wieczór nie byłby z pewnością tak udany. Jesteśmy za to wsparcie bardzo wdzięczni.

Zdjęcia autorstwa Kasi Kasickiej są pamiątką tego wyjątkowego wieczoru.

Zapewniamy, że Kolacje wpisały się na stałe w kalendarz wydarzeń naszej Winnicy. Kolejna edycja już na wiosnę przyszłego roku.

+

Zapisz się do naszego newslettera!

Dowiedz się pierwszy o premierach win
i planowanych wydarzeniach w Winnicy Turnau